Anna’s Huis

7.50 / month

Categorie:

Welkom bij roseyoga.tv,

 

Mijn naam is Rose Marie de Vries en ik lever mijn bijdrage aan het Anna’s huis.

Waarom doe ik dit? 

 

Mijn moeder heette Anna en zij is 14 jaar geleden overleden aan darmkanker na een zeer heftige strijd. Daarnaast begeleid in mijn studio in Assendelft mensen na kanker middels yoga, voeding en hersteltrainingen. Het volgen van vitality weeks zijn ook zeer heilzaam voor een spoedig herstel. Kijk op mijn website voor meer informatie.
 

Mijn bijdrage:

Mijn bijdrage is een maandelijks membership voor Roseyoga.tv voor het gereduceerde maandtarief van slechts € 7,50 per maand ipv € 10,99. 
Dit membership is maandelijks opzegbaar.
 

Online yoga:

De yogalessen die ik online aanbied zijn zeer uitgebreid en rijkelijk voorzien van tekst en uitleg. De yoga stroming is Do-In yoga en zorgt voor snel herstel van de vitaliteit. De strekkiningen zijn gericht op onze meridianen, lymfen en organen, vandaar het snelle herstel na ziekte. 
 

Inspirerend:

Mentaal draag ik zorg voor duidelijke uitleg tijdens de lessen en ik geef je overdenkingen mee om positief en zinvol in het leven terug te komen.
De weg lijkt soms lang en bijna niet haalbaar. Door het volgen van deze positieve en inspirende online yogalessen zul je merken dat dit wel het geval is.
 

Veilig en discreet:

Je kunt vanuit je eigen ruimte vanuit je eigen plek de lessen ongestoord volgen, wanneer jij wilt. 
24 uur per dag staan deze lessen voor je klaar.
 

Wat is precies het Anna’s Huis?

 

Centrum voor Leven met kanker | Anna’s huis
Als je met kanker geconfronteerd wordt lijkt het leven ineens niet meer zo gemakkelijk en vanzelfsprekend, niet voor jezelf, maar ook niet voor je omgeving. Weet ons dan te vinden. Wij geven informatie, praktisch advies en ondersteuning. Samen met jou kijken we wat er mogelijk is om het leven met kanker draaglijk te maken, alles behalve de medische behandelingen. Van praktische hulp tot gewoon iemand die naar je luistert als je wilt praten, wij zijn er voor je. We zoeken naar manieren van ondersteuning die bij jou passen, die je energie geven en controle over je leven geven. Zodat jij  jouw leven kunt invullen en beleven hoe jij dat graag wilt, laat je niet weerhouden door de diagnose kanker. Iedereen die werkt in Anna’s huis werkt op vrijwillige basis voor jou, en dankzij de donaties en sponsors kunnen wij jou deze zorg gratis aanbieden. Anna’s huis is te vinden aan de zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum in Zaandam.

Bekijk hier de interviews met de yogadocenten bij het Anna’s huis

Suzanne Do-In yoga

Mirjam Hatha yoga

Ja ik wil graag deelnemen aan het online yoga programma van roseyoga.tv 

en ik ontvang het gratis E-book over deze yogavorm!

 

Kosten € 7,50 per maand   het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vanuit liefde,  Rose Marie de Vries

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anna’s Huis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *