Privacybeleid van roseyoga.tv

Deze Applicatie host deze pagina en verzamelt bepaalde persoonsgegevens van de gebruikers.

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten:

  • Analyses
  • Facebook Analytics for AppsPersoonsgegevens: Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven
  • Contact met de Gebruiker
  • Mailinglijst of nieuwsbrief Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; land; voornaam
  • Platformdiensten en hosting
  • WordPress.com Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

HERROEPINGSRECHT

1. Bij elke Overeenkomst beschikt de Klant over een Bedenktermijn van veertien (14) dagen, waarbinnen hij de Overeenkomst zonder opgave van redenen kan herroepen. Roseyoga.tv mag de Klant vragen naar de reden(en) van herroeping, maar de Klant is niet tot opgave van zijn reden(en) verplicht. 2. De in artikel 4.1 genoemde Bedenktermijn verstrijkt veertien (14) dagen na de dag waarop de Overeenkomst wordt gesloten. 3. Bij uitoefening van het Herroepingsrecht binnen de Bedenktermijn is de Klant roseyoga.tv een bedrag verschuldigd dat evenredig is aan dat gedeelte van de Overeenkomst dat door roseyoga.tv is nagekomen op het moment van uitoefening van het Herroepingsrecht, vergeleken met de volledige nakoming van de Overeenkomst. Het evenredige bedrag dat de Klant aan roseyoga.tv moet betalen, wordt berekend op grond van de totale prijs zoals vastgelegd in de Overeenkomst.

UITOEFENING VAN HET HERROEPINGSRECHT DOOR DE KLANT

1. Indien de Klant de Overeenkomst wenst te herroepen, brengt de Klant roseyoga.tv hiervan op de hoogte door middel van het modelformulier voor herroeping of schriftelijk op andere ondubbelzinnige wijze. 2. Indien de Klant gebruik maakt van zijn Herroepingsrecht, worden alle eventueel aanvullende overeenkomsten van rechtswege eveneens herroepen.