FAQ

Vraag & Antwoorden

Het programma start op het moment wanneer jij je inschrijft, je gaat direct naar mijn account en je logt in. Dan ben je binnen en kun je gelijk beginnen.

Je locatie kies jezelf!  Thuis op je eigen plek, binnen of buiten in de tuin. Of misschien ben je op reis. Je volgt het online, dus het enige dat je nodig hebt is af en toe een internet verbinding. In iedere stap leer je nieuwe technieken en daar kun zul jij enorm van groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Dit online Yoga platform is bedoeld voor een ieder die zich wilt verdiepen in de Do-In yoga, de ideale yogavorm waarbij jij jezelf gaat begrijpen, tot rust komt, meer soepelheid creëert, meer flexibiliteit in je gewrichten krijgt. Jouw meridianen worden behandeld en uitgelegd, je zult gaan begrijpen wat de weerstand bedoelt in jouw lichaam. Het programma gaat jouw leven vertalen van onbewust naar bewust. Zodat jij jezelf kunt beter maken, helen en meer gezond worden. De lessen zijn zowel voor de beginners als voor de gevorderden. 

Het programma is onbeperkt  en eindeloos. Zolang jij lid bent kunt jij deelnemen aan dit unieke platform welke het grootste Online Do-In yoga platform van Nederland is. Honderden mensen zijn je al voor gegaan!  Iedere week een splinternieuwe les! Het zal je werkelijk nooit vervelen.

Vragen kun je mij altijd stellen via de email en ik zal je binnen 48 uur antwoorden.

 

Je kunt de online yogalessen onbeperkt blijven volgen, ook de lessen van afgelopen jaar en de lessen die gaan komen.

  

 

Je hebt nodig een yoga of gymmatje, een ruimte waar je niet gelijk gestoord wordt in je stilte bv je slaapkamer of je eigen hobbyruimte. Je hebt internet nodig voor de verbinding. Je hebt een smartphone, ipad, laptop of je internet Tv nodig om de lessen in beeld en geluid te zien.

Eventueel een klein aantekeningenboekje met een mooie pen omjouw wereld te vertalen in jouw woorden en later weer eens teruglezen, daarin kun je meten hoever je gegroeid bent in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de online lessen is daar ruimte voor en deze tijd wordt aangegeven om even aantekeningen te maken ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

De klanten van roseyoga.tv zijn vooral hoger opgeleid, BN ers en VIP’s en stellen facebookgroups niet op prijs vanwege hun privacy. Wel ben ik via [email protected] per mail bereikbaar en zal ik je zo goed als ik kan ondersteunen in jouw proces.

 

De online lessen van het afgelopen jaar 2018/2019 zijn gebasseerd op de tecnieken uit de Do-In yoga, Yin yoga en Hatha yoga. 

 

Wat leert de Do-In yoga jou?

 

Je leert nee te zeggen tegen je omgeving omdat jij duidelijk gaat voelen waar jouw grenzen liggen, dit behoed je voor een burn-out.

 

Je gaat je eigen zelf duidelijker voelen, wie jij echt bent.

 

Je wordt in je lichaam leniger en soepeler waardoor je geest ook minder star wordt.

 

Je kunt beter je omgeving analyseren waardoor jij jezelf kunt beschermen tegen negativiteit van buiten af.

 

Je leert goed adem te halen, dat is ook van levensbelang en zorgt voor gezonde reiniging van je organen.

 

Je gaat jezelf weer echt voelen, het gevoel van zelfvervreemding verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Bij het volgen van de eerste les is er gelijk resultaat! Je raakt geinspireerd door de materie, ik zal je zo goed mogelijk daarin begeleiden

Het is inderdaad heel erg goedkoop, als je het omrekent is het ongeveer € 2,50 per week en je hoeft er niet voor de deur uit! De kracht van het online werken is dat ik nu landelijk kan werken. Beter voor het mileu we hoeven niet te reizen en de aarde te vervuilen.

Daardoor kan ik goedkoper werken. Een echte win/win situatie creeeren, voor jou, mij en onze planeet moeder Aarde! Het kost € 10,99 inlcusief de btw en administratie- webhosting-kosten, voor mij blijft er ongeveer € 1,- per week aan over. Bijna gratis online lessen volgen! Doe mee en ervaar het zelf. Het is echt de moeite waard! Je zult ongelofelijk veel leren over de yoga en over jezelf. Online leeromgeving waar ook ter wereld.